Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Més d'un mes fent cua al Palau Sant Jordi

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Des del 22 d'agost, Montjuïc té nous veïns. A la zona que hi ha entre les piscines Picornell i l'Esplanada Olímpica hi ha unes 20 persones distribuïdes en vuit tendes de campanya que fan cua per a un concert. No és un concert qualsevol, és el de Lady Gaga, però el més curiós és que el xou de la cantant americana al Palau Sant Jordi serà... el 21 de setembre!


"Acostumem a fer llargues cues per a molts concerts, però aquesta vegada estarem més d'un mes", és el primer que m'explica la Ruth, l'única persona desperta del "campament Gaga", a primera hora del matí. És estudiant, però també treballa. Llueix una samarreta de Lady Gaga, esclar, i el seu company, que just obre un ull quan em sent arribar, una de Justin Bieber. Els pregunto si tots poden passar-se tants dies acampant i m'explica que fan torns, i així poden anar "a treballar, a casa, o a on sigui, però l'important és que aquí sempre hi hagi algú per guardar lloc".

També m'interesso per la dubtosa comoditat de dormir a una tenda de campanya, tants dies. "A veure, fa calor, però de vegades posem el matalàs fora i s'hi està bé". I la Guàrdia Urbana? "No els agrada que dormim aquí. Quan venen ens demanen que traiem les tendes durant el dia. Però si no venen, no les traiem. No molestem ningú".

Falta més d'un mes pel concert, però la Ruth té clar que volen gaudir de Lady Gaga "des de la primera fila". Seran els primers a accedir-hi, al concert, i tot i que tenen entrades a zones diferents del Palau, tots estaran a la pista. "És la millor zona per gaudir del concert" d'una artista que als seus xous assegura sorpreses i excentricitats. Lady Gaga atrau centenars de milers de fans als seus concerts. Una vintena d'aquests ja fan cua, des de fa dies, a Barcelona.

 

 

Últimes notícies

    Publicitat