Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Més expositors i activitats a la Setmana del Llibre en català

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Avui dona el tret de sortida la Setmana del Llibre en català, mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en la nostra llengua, de les llibreries actives i de les revistes que surten, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català. Les jornades compten amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals, tot fomentant l'accés als fons editorials i a les darreres novetats. Aquest any, la Setmana del Llibre en català compta amb algunes novetats que la fan encara més atractiva: tindrà un 21% més d'expositors (un total de 127) i 50 activitats més respecte a l'edició de 2014, sumant 280 aquest any.

A més a més, aquest any es posarà especial èmfasi en el públic jove per tal d'apropar-lo a la mostra, ja que la mitjana d'edat dels darrers anys és d'entre 40 i 60. És per això que s'ha programat la participació de 'bloggers' de renom i una trobada d'aquests per tal d'apropar els més joves a la literatura catalana.

Entrant al web de la Setmana del Llibre en català hi trobaràs tota la informació que necessites sobre la mostra, que s'allargarà fins al dia 13. Ens veiem allà!

Últimes notícies

    Publicitat