Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Més hores als bars i clubs de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Potser molts no ho sabeu, però des de fa 4 anys els bars, restaurants i clubs/sales de concerts de Barcelona poden tancar més tard durant aquestes dates d'estiu. La modificació horària, que s'aplica a Catalunya des de fa 4 anys, afecta aquests tipus de locals durant aquestes dates i permet que els bars puguin abaixar la persiana a les 3.30 de la matinada durant els caps de setmana, mentre que entre setmana ho poden fer fins a les 3 h.

Això pel que fa als bars, però les discoteques i clubs de ball també podran allargar les seves sessions de nit. Els DJ i bandes de la ciutat podran fer algun 'bis' més, ja que les sessions s'allarguen fins a les 06.45 els caps de setmana (a les 6 entre setmana). Molts segur que agrairan aquests 45 minuts extra fins que s'encenen les llums de la discoteca!

Sigui com sigui, més feina pels treballadors però més facturació, esclar, tenint en compte que a partir d'aquest mes el turisme augmenta en massa a Barcelona. Parlem d'un 25% més de facturació i la creació d'uns 6.000 llocs de treball a Catalunya, gràcies a l'ampliació horària.

Últimes notícies

    Publicitat