Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Més noms per al Sónar 2017: m'exalta el nou i m'enamora el vell

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El Sónar anuncia una nova tongada de noms per a la seva edició d'aquest any, que se celebrarà del 15 al 17 de juny als recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona, amb una equilibrada barreja de noves apostes i talents consolidats per satisfer tots els paladars.

Anderson .Paak, dels noms més excitants del nou pop negre gràcies al seu segon àlbum, 'Malibu' (2016); Arca, un dels productors electrònics més desitjats entre els amants del risc (ha col·laborat amb Björk, Kanye, Frank Ocean, Kelela, FKA Twigs) que va triomfar al Sónar 2015 amb una 'performance' fosca i captivadora i presentarà el seu imminent nou disc; i noms de solvència contrastada com DJ Shadow, que torna després de sis anys de silencia discogràfic, i Soulwax, la banda de 2manydjs (que també porten disc nou després de deu anys sense publicar), són els noms més destacats d'aquesta segona tanda de confirmacions.

Però n'hi ha més: el Sónar 2017 comptarà també amb les estrenes dels nous directes d'eminències de la música de ball com Carl Craig (en première europea), Evian Christ, Clark i Vitalic, i sessions de 'superstar DJs' com Daphni i Hunee, Jon Hopkins, Prins Thomas, Seth Troxler i Tiga, aquests dos últims encarregats de la sessió maratoniana de 6 hores del SonarCar, l'escenari circular del Sónar de Nit, una de les novetats més celebrades de l'edició del 2016.

Pel que fa al pop sintètic, Little Dragon, Roosevelt i el duo austríac HVOB portaran els seus directes al festival. I el grime i el hip-hop britànic també tindrà protagonisme al Sónar, amb fitxatges com l'MC AJ Tracey, el veterà Giggs i el selector Benji B.

40 nous artistes en total que s'afegeixen als ja confirmats Justice, Nicolas Jaar, Moderat, Eric Prydz, De La Soul, Nina Kraviz i Nosaj Thing amb Daito Manabe, entre d'altres.

Últimes notícies

    Publicitat