Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Molta por a la 'Marató Expediente Warren'
Notícies / Cine

Molta por a la 'Marató Expediente Warren'

Molta por a la 'Marató Expediente Warren'
Matt Kennedy

'Expediente Warren: The Conjuring' va ser la pel·lícula que al 2013 va terroritzar tot el planeta. Després va arribar 'Annabelle', l'spin-off de la primera part, i ara s'estrena 'Expediente Warren: El caso de Enfield', el tercer film de la popular saga de terror. Aquesta nova entrega explica una història, extreta dels arxius dels demonòlegs Ed i Lorraine Warren, que viatgen al nord de Londres per ajudar una mare soltera amb quatre fills que viu en una casa plena d'esperits malignes.

Per celebrar l'estrena, dijous 16 de juny a les 20 h, diferents cinemes de la ciutat faran simultàniament una marató especial on els grans fans de la saga tindran l'oportunitat de veure les dues pel·lícules d'Expedient Warren. A Barcelona hi ha nou cinemes que s'han sumat a la iniciativa: Arenas Multicines, Balmes Multicines, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City, Cinesa La Maquinista, Glòries Multicines, Yelmo Cines Icària i la Sala Phenomena.

Si teniu ganes de passar una nit el doble de terrorífica, aquesta és la vostra!

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments