Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Muerte en León': la sèrie de no-ficció del moment

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Fans de 'Making a murderer' i 'The jinx'? Les sèries de no-ficció últimament estan de moda. Rescatar un crim del passat per revisar-lo i donar-li de nou una dimensió mediàtica està sent un treball periodístic absolutament necessari per obrir els ulls davant d’una realitat escabrosa que s’ha volgut amagar. Això és el que fa 'Muerte en León', la sèrie de no-ficció del moment, que revisa el cas de l’assassinat el 2014 d’Isabel Carrasco, política del PP i presidenta de la Diputació de Lleó. Fan falta més sèries d'aquest estil a Espanya, on material d'aquest tipus no en manca, més aviat en sobra. La podeu veure a Movistar Estrenos.

Justin Webster

El director britànic darrere de la sèrie, resident a Catalunya, fa una feina impecable tan a nivell periodístic com cinematogràfic. Tant ell com el seu equip no només es queden amb els fets que van sortir a la premsa, sinó que intenten anar més enllà aportant noves dades al cas. A Webster també se’l coneix per haver dirigit documentals com 'I will be murdered'i 'Gabo, la creación de Gabriel García Márquez'.

Tor

Un retrat semblant és el que va fer el 1997 Carles Porta amb un 30 minuts titulat 'Tor, la muntanya maleïda'. Aquest reportatge de TV3 després es va convertir en el llibre 'Tor. Tretze cases i tres morts'. Una història sobre la lluita pel poder d’aquest petit indret situat just al costat d’Andorra. Imperdible.

Tràiler de 'Muerte en León':

Últimes notícies

    Publicitat