Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mugronets Market 2016

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Per desgràcia, el càncer està molt present a les vides de tothom. Les estadístiques diuen que en pocs anys, la meitat de la població mundial patirà algun tipus de càncer. Un dels més comuns és el de mama, i tot i que un percentatge molt alt de qui pateix aquesta malaltia es cura, després de superar el càncer les dones tenen unes necessitats i problemes reals derivats de la mastectomia (operació quirúrgica que consisteix en l'extirpació de la glàndula mamària o una part d'ella). Aquí és on apareix el Mugronets Market, un mercat solidari que vol "ajudar a dones sense recursos que han patit aquesta malaltia", tal com ens explica la Yolanda Fuster, membre del Mugronets.

La idea és recollir roba i complements de dona que estiguin en molt bon estat i vendre'ls al Market, que es durà a terme el diumenge 27 de novembre. Serà de 15 h a 20 h, a l'espai Fontana de Gràcia. Allà s'exposara la roba que s'hagi recaptat i es vendrà, per després ajudar econòmicament dones sense recursos que ho necessitin, tot a través de l'Associació Mugronets, creada per a aquesta finalitat.

Per fer que el Mugronets Market sigui una experiència el més completa possible, ja ens han avançat que hi haurà peces de roba de primer nivell a preus molt baixos, beguda, berenar casolà i un cartell de músics encapçalat per la Sant Andreu Jazz Band i Joan Chamorro, seguits de Laya Martí de Scarlets Diamond, Rita Corchero amb guitarra de Lluís Gallifa, Martina Tresserra amb guitarra de Sergi Estella i Els terrícoles del Capità Twang.

Actrius i actors, cantants, músics i personatges de la cultura i l'art donen suport a aquest mercat, així que el pròxim 27 de novembre ja sabeu a on heu d'anar.

Últimes notícies

    Publicitat