Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Multa a les revistes que retoquin els cossos de dones amb Photoshop

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Prou. El món està cansat d'estereotipar el cos de la dona i la prova d'això és que cada vegada més publicacions i marques estan decidint no retocar als seus models per a les seves accions de màrqueting, anuncis o fotografies promocionals.

França, per exemple, ha donat també un pas més en aquest sentit en anunciar que multarà amb gairebé 40.000 euros a les publicacions que no incloguin la mosca de "fotografia retocada" en les imatges que editen per als seus productes.

I encara hi ha més. La major agència de fotos d'arxiu, Getty Images, ha anunciat que prohibirà l'ús de fotos editades en què el cos dels models aparegui modificat. Més concretament, a partir de l'1 d'octubre "requerirà que no presentin cap contingut creatiu que mostri a models amb el cos retocat per fer que semblin més prims o més amples", ha explicat l'USA Today.

American Eagle, Torrid o Debenhams són altres marques i publicacions que han deixat de banda Phtoshop amb l'objectiu de no fomentar la imatge de la suposada dona perfecta, sense corbes ni arrugues. Seguim per aquest camí!

Últimes notícies

    Publicitat