Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Neix Hater, l'aplicació per als que estimen odiar

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

No sé vosaltres, però jo estic una mica fart de que sempre em preguntin pels meus gustos. Quina música m'agrada, quina és la meva pel·lícula preferida, què m'agrada fer el cap de setmana... Prou! Fins i tot diria que no tinc molt clar el que m'agrada, però el que sí sé dir és el que odio. Allò que no puc veure ni en pintura i que només pensar-hi m'agafen arcades. I era qüestió de temps que algú s'aprofités d'això per crear l'aplicació definitiva per trobar gent que odia el mateix.

Hater (amb el nom no s'hi han esforçat gaire) és el Tinder dels que estimen odiar. O millor dit, l'aplicació per conèixer gent que odia el mateix. La idea és seguir la línia de Tinder, però basant-se en les coses que no ens agraden per trobar gent que comparteixi els mateixos (no)gustos. "Hater, l'aplicació de cites que t'uneix amb gent que odia el mateix que tu" és la carta de presentació d'aquesta aplicació que de moment només està disponible per a iOS i que sortirà al mercat, disposada a carregar-s'ho tot, coincidint amb aquest Sant Valentí. Brendan Alper, CEO de Hater, va decidir crear l'aplicació després de veure com les persones acostumen a unir-se més per allò que no els agrada que pel que estimen.

Hater funciona així: després de crear el perfil, toca explicar què no ens agrada. Tot està permès, des de dir que odiem Rajoy, Trump i Artur Mas, a Madonna o els pantalons de 'pitillo' de color verd. Després, un cop acumulat prou odi, ja podem veure la llista d'usuaris amb les mateixes aversions i podrem començar a parlar amb ells, depenent de quantitat d'odi en comú que tinguem.

Ja sabeu, amb Hater, l'enemic del vostre enemic serà el vostre amic. O futura parella!

Últimes notícies

    Publicitat