Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Neix 'In-Edit Films' i s'estrena amb 'Parchís: el documental'

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El festival In-Edit, un dels projectes més consolidats i potents dedicats al format documental que hi ha a casa nostra, ha anunciat novetats importants. Es convertirà en productora de manera imminent, i ho farà dedicant el primer documental de creació pròpia al grup Parchís, el grup infantil que va revolucionar la música als anys 80.

Ja podem veure el tràiler d'un documental que es realitzarà si col·laborem entre tots. És per això que l'ara productora ha endegat un crowdfunding a Verkami per recaptar els 40.000 euros necessaris per a la producció del documental.

"Com ho van experimentar des de dins els seus protagonistes? Com van viure el pas de la infantesa a l'adolescència i la vida adulta? Va ser Parxís una oportunitat per desenvolupar-se personal i professionalment o una càrrega que els acompanyaria per sempre?". Aquestes són algunes de les preguntes que el documental resoldrà, i que permetrà aclarir la història d'un grup convertit en fenomen amb molta obscuritat i interessos al darrera.

Mentiríem si diguéssim que no tenim ganes de veure aquest documental. Fem-ho possible!

Últimes notícies

    Publicitat