Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Netflix, disponible a partir del 20 d'octubre

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ja hi ha data oficial per l'arribada de Netflix a casa nostra. Serà el pròxim 20 d'octubre i pels que no ho sàpiguen, estem parlant del videoclub més gran online del món amb més de 65 milions de clients que paguen una subscripció per poder tenir accés lliure als més de 9.000 títols que té. Sèries, pel·lícules, documentals... Netfix s'ha convertit en un fenomen als Estats Units i Amèrica del Sud i ara 'amenaça' de fer-ho a tot l'Estat!

Però la magnitud de Netflix no es redueix al videoclub online del qual parlem, ja que va ser el primer a guanyar un Emmy amb una producció pròpia després d'utilitzar les dades dels seus usuaris i gustos per crear la fórmula de la sèrie perfecta: House of Cards. Els usuaris amb internet a tot l'Estat podran subscriure's a Netfix i veure a l'instant qualsevol dels productes del seu catàleg, així com programes de tot el món.

La plataforma oferirà tres plans de contractació (des de 7,99 €/mes fins a 11,99 €), i els seus directius ja han anunciat que aviat revelaran més novetats i exclusivitats de sèries i pel·lícules a Netflix. En tot cas, oferirà al seu catàleg sèries d'èxit mundial com Daredevil, Sense8, Grace and Frankie, Unbreakable Kimmy Schmidt, Marco Polo, Club de Cuervos i Narcos, entre moltes altres. I també hi haurà espai per als documentals Virunga, Mission Blue i la sèrie documental lloada a tot el món Chef's Table, així com el primer film creat per Netfix, Beasts of no nation.

Últimes notícies

    Publicitat