Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nike obre un súper espai dedicat a l'esport a la Barceloneta

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Cuidar-se està de moda. L'estil de vida saludable, els aliments ecològics i l'esport estan cada vegada més presents en la vida dels barcelonins i barcelonines. Per això una multinacional com Nike ha sabut adonar-se'n i endegar un projecte que pretén revolucionar la Barceloneta. Es tracta de Box Barcelona, un espai dedicat a l'esport que vol convertir-se en imprescindible per als amants del culte al cos.

"Un concepte únic, un espai que reunirà als millors Sport Talents i creatius de la ciutat. Un espai que vol ser un punt de trobada de tota l'activitat esportiva de la platja", explica Paula Butragueño, una de les Sport Talents que formarà part de l'equip d'entrenadors de Box Barcelona.

©www.nikeboxbarcelona.com

Classes de boxa, de paddle pilates, de running per la platja o exercicis grupals que combinen equilibri de cos, ment i natura, aquest espai ubicat just davant de l'escultura de l'Estel Ferit de Rebecca Horn vol convertir-se en l'epicentre de l'esport a la nostra ciutat. També s'oferiran classes de ioga, dancing, boot camp i moltes activitats durant tota la setmana.

Paula Butragueño, que forma part de l'equip de Nike Box Barcelona, ha afirmat al seu web que "és un servei de Nike per a la ciutat, un espai molt bonic amb taquilles, obres d'art de talents de la ciutat i espai de co-workinges que serà un punt de trobada per a moltes activitats".

Els preus dependran de la sessió i del tipus d'activitat. De moment, al web de Box Barcelona ja hi ha informació sobre els exercicis i activitats que s'hi duran a terme, però el millor és que us apropeu a la Barceloneta i descobriu aquest espai en primera persona.

©www.nikeboxbarcelona.com

Últimes notícies

    Publicitat