Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

No teniu terrassa a casa vostra? Llogueu-ne una per hores!

Per
Pau Roca
Publicitat

Tenir terrassa a Barcelona s'ha convertit en un luxe a l'abast de poca gent. El preu del lloguer dels pisos amb terrassa s'ha disparat, però una plataforma en línia, Atiko, vol posar en contacte persones que vulguin gaudir d'una terrassa durant el dia a Barcelona, amb les que vulguin llogar-les per hores.

Es tracta d'una plataforma d'economia col·laborativa, diuen des d'Atiko, que permetrà que puguem fer una barbacoa, una festa d'aniversari o una sessió de ioga a les demandades terrasses de la nostra ciutat.

A través del web d'Atiko podreu seleccionar el tipus de terrassa que voleu: amb piscina, amb barbacoa o si voleu que hi hagi cadires i taules, per exemple. Després d'enviar la sol·licitud de reserva, l'amfitrió rebrà una notificació per correu, i podreu tancar l'acord. La plataforma es quedarà el 20% del preu establert pel lloguer, i podreu pactar amb l'amfitrió preus especials fets a mida, depenent de l'ús que feu de la terrassa.

S'ha acabat això de gaudir només de les terrasses de Barcelona si en teniu una. Ara qualsevol pot passar un dia magnífic a les millors terrasses de la ciutat!

Últimes notícies

    Publicitat