Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

No volem l'autobús de la vergonya a Barcelona!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Si ahir parlàvem de la necessitat de lluitar contra l'odi racial i la islamofòbia, avui ens hem llevat amb la desagradable notícia que l'autobús transfòbic de la plataforma d'ultra dreta Hazte Oír ja volta per Madrid i arribarà en els pròxims dies a Barcelona. Molts ja l'han definit com l'autobús de la vergonya o de l'odi, i no és per a menys, ja que en ell s'hi poden llegir frases tan desagradables com "Si naces hombre, eres hombre. Si eres mujer, seguirás siéndolo. Que no te engañen".

L'autobús forma part de la campanya d'aquesta organització, que recorrerà les principals ciutats de l'Estat per protestar contra les lleis que lluiten contra la LGTBIfòbia a Espanya. Una campanya que fomenta l'odi i que va començar fa uns mesos amb l'enviament de 16.000 follets informatius homòfobs a molts centres educatius de l'Estat.

A Madrid ja saben el que és tenir l'autobús de l'odi als carrers, i molts ciutadans han fet servir les xarxes socials per queixar-se. És un insult als menors transsexuals, al col·lectiu LGTBI i a la llibertat individual, i és per això que a Barcelona, com a tot l'Estat, hauria d'estar prohibit l'exhibició d'aquestes manifestacions fonamentalistes i radicals.

Hem trucat a la seu de Hazte Oir –que per cert estan recollint signatures per a què “Aznar torni a liderar la dreta espanyola” i els hem demanat si portaran aquest vergonyós bus a Barcelona. I la resposta és sí, "El Bus Antitrans estarà repartint els fulletons que hem editat en contra de la llei d'adoctrinament sexual i fent d'altres activitats. I estarà en llocs cèntrics". Asseguren que el divendres 3 passejarà per Barcelona, i el dissabte 4 serà a l'Hospitalet i Sant Cugat.

Una campanya a internet ja demana que es paralitzi i prohibeixi el tour previst a Barcelona, Hospitalet, València, Saragossa, Pamplona i moltes ciutats més. Des d'aquí també fem una crida a les institucions públiques perquè l'autobús de la vergonya no arribi a més ciutats.

Últimes notícies

    Publicitat