Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nou mirador a l'edifici de les Drassanes

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El Museu Marítim de Barcelona (MMB) va iniciar, fa més de 25 anys, el Pla d'Actuació i Ordenació de les Drassanes Reials. Aquest pla tenia com a objectiu restaurar i habilitar una de les zones més característiques de la ciutat. Es tracta d'un edifici, el de les Drassanes, tremendament representatiu de la façana marítima de Barcelona i també és un dels més importants en construcció naval de tota la Mediterrània. Un edifici singular i únic que ara podreu gaudir des d'una perspectiva singular, ja que s'ha inaugurat un nou mirador a l'edifici amb una vista exclusiva, com mai s'ha vist, diuen des del MMB.

I és que ara fa nou mesos, el Museu va inaugurar un nou accés, totalment orientat al mar, i amb aquest accés també es va crear un nou espai expositiu gratuït que es trobava un pis per sobre de les taquilles. El van anomenar l'Espai Mirador, una mena de terrassa amb balcó. Des d'aquest mirador podreu gaudir, des d'aquesta setmana, d'una vista elevada des de l'espai expositiu interior de les Naus de les Drassanes gràcies a la instal·lació d'una paret de vidre: per primer cop, qui visiti les Drassanes podrà veure des de la Rambla fins al Paral·lel.

A més, el nou accés vincula directament el museu amb la façana litoral de la ciutat i li dona molta més visibilitat, ja que és una zona per on cada dia passen milers de ciutadans i turistes.

Últimes notícies

    Publicitat