Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Objectiu: que a la sala Granados torni a sonar música

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La sala Granados es va construir a principis del segle XX, més concretament l'any 1912. Ràpidament es va convertir en un dels centres neuràlgics de la cultura catalana més burgesa. Normal, si tenim en compte que el compositor i pianista Enric Granados i el farmacèutic Salvador Andreu en van ser els mecenes.

A principis dels anys trenta es va convertir en els estudis de doblatge de La Voz de España fins a l'any 2009 i ara és propietat d'una empresa d'assegurances. Ha anat deteriorant-se molt, i la seva recuperació per al teixit musical de la ciutat sembla complicada. Tot i això, un ampli grup de ciutadans relacionats amb la cultura catalana busca alternatives per fer que es pugui adquirir i rehabilitar, amb l'objectiu que torni a ser una sala de concerts important de Barcelona.

Una de les accions que s'hi duran a terme per reivindicar l'ús de la Sala Granados serà la col·locació, davant de la sala, d'un piano el pròxim dilluns 3 d'abril entre les 11 h i les 18 h. Qualsevol hi pot anar a tocar i aprofitar per fer un homenatge a la figura d'un personatge clau com és Enric Granados, que aquest any fa 150 anys del seu naixement. Això sí, toqueu ben fort, a veure si algú ens escolta i ens ajuda a fer que a la Sala Granados hi torni a sonar música.

Últimes notícies

    Publicitat