Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

¿Obsessionat amb els gats? No hauries de perdre't aquest festival...

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Teniu gats. O gates. I penseu en ells les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Us tornen bojos els felins, tinguin pèl o no, siguin esquerps, amigables o susceptibles. Si us esteu sentint identificats heu de per tot el que estigueu fent i buscar vols a Londres per al mes de juliol de 2018. Més concretament per al cap de setmana del 14 de juliol, data en la qual se celebrarà el CATFEST, el que diuen serà el festival més important sobre la cultura felina del món.

Serà en l'impressionant espai Oval Space, un localització ideal que albergarà un festival en el qual trobareu tot el que us pugueu imaginar relacionat amb els gats: menjar amb ingredients exclusius, complements per al dia a dia, begudes, llibres, mobles i tot el que us pugueu imaginar sobre el món gatuno.

Per si fos poc, en el CATFEST londinenc també hi haurà concursos, xerrades, cursos i fins i tot un saló de bellesa perquè els nostres gatets i gatetes llueixin un pèl sa i bonic. Ah! I el Meow Parlour Adoption Lounge, un espai únic destinat a conèixer gatets en adopció, sociabilitzar amb ells i fins i tot adoptar.

Us sedueix la idea d'un cap de setmana felí a Londres? No us ho penseu, els vols des de Barcelona per a aquest cap de setmana costen ara 80 euros.

Trabajamos muy duro a diario para traerte las mejores noticias de la red. La reproducción de este contenido sin autorización previa está prohibida. Si te ha gustado, compártelo en las redes ;)

Últimes notícies

    Publicitat