Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pagar amb un selfie

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Alguns mòbils fa temps que han integrat l'opció de l'empremta digital als seus dispositius per desbloquejar-los o reconèixer el propietari. També s'està treballant en el pagament a través d'empremta digital, però el que fins ara no havíem vist és el pagament a través de 'selfies'. Gràcies a la web de patents americana 'United States Patent and Trademark Office' hem pogut saber que Amazon ha patentat el sistema de pagament a través dels 'selfies'.

Es tracta d'un sistema que consisteix en la confirmació del pagament a través d'un autoretrat i una acció extra per part de l'usuari, que podria ser una picada d'ullet o un gest de complicitat, encara per determinar. La patent, que es va registrar fa una setmana, també confirma que serà útil per a mòbils, tauletes i ordinadors amb càmera. El procediment seria, en primer lloc comprovar la titularitat de l'usuari a través del reconeixement facial i, tal com diem, fer un gest a determinar per confirmar la compra.

No sabem quan es posarà en marxa aquest mètode de pagament, però el que sí que es pot confirmar és que Amazon ha comprat la patent i que podria ser una manera ràpida de comprar. Estarem atents a noves notícies!

Últimes notícies

    Publicitat