Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Paolo Conte comparteix cartell amb M83 i José González a Pedralbes

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El Festival Jardins de Pedralbes treu la cavalleria en la seva quarta edició. El cicle de concerts, que se celebrarà de l'11 de juny al 12 de juliol als Jardins del Palau de Pedralbes, proposa un cartell eclèctic, com sempre –i com el del seu germà, el Festival del Mil·lenni–, que reunirà veterans com Paolo Conte i Tom Jones, amb les propostes més contemporànies d'M83 i José González.

El festival, que en edicions anteriors va programar Lana del Rey i Antony and the Johnsons, també comptarà amb actuacions de Juan Diego Flórez, Toquinho i Maria Creuza, Joan Baez, Charles Aznavour, George Benson, Ara Malikian, James Morrison, The Cranberries, Miguel Bosé, Carlos Núñez, Milky Chance i The Lumineeers.

Hereu dels festivals d'estiu de la Costa Brava, el preu de les entrades amb millor visibilitat s'enfilen, i molt: amb vocació exclusiva, no es fa a Pedralbes perquè sí. Però consoleu-vos amb què els concerts destinats al públic més jove són dels més econòmics. Per veure bé Conte, Tom Jones o Aznavour, millor que aneu fent guardiola. Si us consoleu amb sentir-los bé, les entrades més econòmiques per a tots els concerts del cartell van dels 16 als 18 euros.

Completen la programació la projecció d''Indiana Jones: En busca del arca perdida' amb la banda sonora de John Williams interpretada en directe per l'Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Ernst van Tiel, i la de 'The artist', també amb música en directe de l'OSV sota la batuta de Van Tiel.

I abans de cada concert, es podrà gaudir de les actuacions d'artistes i grups locals (Maria Arnal i Marcel Bagés, Judit Neddermann i Sara Pi, entre d'altres) al 'village' del recinte.

El Festival de Pedralbes també celebrarà El dia minimúsica (28 de juny) i una edició de la jornada de concerts amb 'food trucks' SoundEat! (16 de juliol).

Últimes notícies

    Publicitat