Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pedro Almodóvar presenta el tràiler de 'Julieta'

Escrit per
Josep Lambies
Publicitat

La nova pel·lícula de Pedro Almodóvar s'ha portat amb molt de misteri. Primer, s'havia de dir 'Silencio', però un parell de mesos enrere des de la productora El Deseo van informar d'un canvi. Ara, es titula 'Julieta', i des d'avui ja té tràiler oficial. Hi apareix Rossy de Palma, la dona del nas gros a qui el mestre manxec va estabornir amb un tassó de gaspatxo a 'Mujeres al borde de un ataque de nervios', aquest cop amb el cabell rinxoladíssim i enfarinat, i un ull mig cluc. Hi apareix Emma Suárez, amb ulleres de sol i gavardina, com una versió rossa de Victoria Abril a 'Tacones lejanos'. I també hi surt Inma Cuesta, amb una fila que recorda Penélope Cruz en alguns plans de 'Los abrazos rotos'. Tot, acompanyat per Chavela Vargas cantant 'Si no te vas'.

De l'argument, encara no en sabem gran cosa. Almodóvar la va descriure fa temps com un "melodrama ombrívol d'univers femení", una definició que fa pensar en l'estil de 'Volver'. Fa dos estius, van córrer rumors que alguns afortunats l'havien vist rodant al barri madrileny de La Justicia, tot ambientat amb aires dels anys 80, representant el nucli dur de la Movida. A banda d'això, la producció s'ha portat sota el signe de l'enigma. A finals de novembre vaig tenir ocasió de parlar amb Inma Cuesta, durant la gira promocional de 'La novia', i vaig intentar que deixés anar alguna exclusiva. "Només puc dir que ha estat un plaer treballar amb aquest mestre", em va contestar.

'Julieta' s'estrenarà el 8 d'abril. A mitjans de gener se'n va llençar un primer 'teaser', en què vèiem Adriana Ugarte dormint el son dels justos. El tràiler oficial, el que va de debò, s'ha donat a conèixer avui.

Últimes notícies

    Publicitat