Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Per què no aprenem més idiomes?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Aprendre nous idiomes o millorar els que ja parlem o escrivim és fàcil si es segueix una rutina. Els idiomes ens aporten cultura, coneixements i ens fan respectar la diversitat lingüística del món. És per això que existeixen centres públics com l'Escola Oficial d'Idiomes de Barcelona que ofereixen l'aprenentatge de llengües per a persones adultes. Podeu aprendre fins a 15 idiomes, entre els quals s'hi troben l'alemany, anglès, àrab, català, coreà, espanyol per a estrangers, èuscar, francès, grec, italià, japonès, neerlandès, portuguès, rus i xinès.

Diuen que el xinès és l'idioma del futur, i que parlar i escriure àrab obre moltes portes professionals. Doncs si voleu intentar-ho, els pròxims dies 15, 16 i 17 de març, l'Escola Oficial d'Idiomes de Barcelona farà les Jornades de Portes Obertes. Seran tres dies en què podreu assistir a classes zero, conèixer les instal·lacions, als professors i veure si això dels idiomes us agrada.

Els horaris de cada classe d'aquesta Jornada de Portes Obertes, que per descomptat són gratuïtes, ja han sortit. A més, entre els assistents se sortejarà un passi Interrail Global Pass per a una persona i dos cursos d'idiomes per al mes de juliol.

Últimes notícies

    Publicitat