Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Per un Sant Jordi diferent i sostenible a Gràcia!
Notícies / Ciutat

Per un Sant Jordi diferent i sostenible a Gràcia!

llibres

S'apropa Sant Jordi, i això vol dir que tindrem ball de llibres nous, vells, de segona mà, reciclats, regalats o rellegits. 'Un Sant Jordi diferent i sostenible' és el que es vol fomentar des del barri de Gràcia, i és per això que del 27 de març al 7 d'abril tothom que vulgui participar pot portar llibres en bon estat perquè tothom tingui accés a la lectura aquest Sant Jordi.

Han de ser llibres que no siguin de text, és a dir, que no siguin acadèmics, i s'han de portar a les escoles i biblioteques del barri. Teniu fins al 7 d'abril per portar els vostres llibres! Quan ho feu, rebreu un val que us servirà per anar, el pròxim dijous 20 d'abril, de 19 h a 21 h, a la plaça de la Vila de Gràcia, la Plaça Lesseps i els jardinets al costat de la biblioteca M. Antonieta Cot de Vallcarca i els Penitents, i intercanviar-lo per un llibre que us agradi.

Podeu portar fins a tres llibres, sempre que estiguin en bon estat. Que ningú es quedi sense el seu llibre a Sant Jordi!

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments