Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pere Llobera treballa 'en secret' a l'Hospitalet

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

L'artista Pere Llobera ha acceptat la invitació de l'Hospitalet i s'ha instal·lat en una nau tronada del barri de Santa Eulàlia (al carrer Salvadors, 24, darrere de l'espai que la gent de Nogueras Blanchard està habilitant com a galeria) per dur a terme un projecte especial. "El format del que estic fent vol ser subversiu, és com una lògia secreta", diu el pintor sense precisar gaire què té entre mans. 
 
Només revela que ha decidit reeditar 'Palacio ¿real?', un muntatge a mig camí de la pintura i la instal·lació que va fer el 2007 coincidint amb la residència a Holanda, i que després va repetir a Milà. El procés el va deixar esgotadíssim, reconeix, i ara que la peça li ha estat retornada i ha descansat la construïrà "a lo bèstia" per darrera vegada. "Serà la mascletà, la traca final, l''extended version' –més gran i 'trashy'–, cada dijous serà més espectacular". 
 
Llobera convida a que se’l visiti els dijous per seguir el procés, però no es compromet a entaular conversa amb els visitants. Ell anrià "trufant" l'obra fins dijous 21 de maig, quan anuncia que passaran coses, una acció ben vistosa que pot ser que es repeteixi, o no... No té clar el desenllaç ni la durada de 'Palacio ¿real?': la incertesa i l’ambigüitat tornen a formar part dels jocs pictòric de Pere Llobera.

Últimes notícies

    Publicitat