Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pixades il·lustrades al Mercat de les Flors

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Al Mercat de les Flors, sabien que tenien un problema... No de públic, ni de programació, ni de credibilitat. No, no estem parlant d'això. Tenien un problema als lavabos! De lletjos com són, com de discoteca feta caldo dels anys 80. O, millor dit, com eren. Perquè han tingut una molt bona idea, que lliga amb la imatge de les guies de la temporada 2016/2017: han demanat als il·lustradors que han fet les quatre portades diferents que els ajudin. Com? Il·lustrant també els lavabos. Són Ricardo Cavolo, Pol Montserrat, Carmen Segovia i Carla Fuentes, que s'han encarregat dels banys principals, els de la planta baixa. Als lavabos del personal i de la sala Pina Bausch, els artistes són els dels estudis d’animació dels espots de la temporada (Cobalt i Animal).

Ara, entrar-hi ja no serà un retorn als 80. Tot i que la imatge de Sebastià Gasch feta per Carla Fuentes mirant-te mentre pixes, potser intimida més d'un. O no. Potser l'inspira... A més, hi ha idees molt bones, com la de Pol Montserrat d'endimoniar el trist dispensador de sabó. I la gallina de Ricard Cavolo és excel·lent! Vaja, que ja es poden anar preparant els acomodadors del Mercat: no hi haurà cap funció que comenci a l'hora! Ja poden posar-hi a dins un timbre que avisi que comença l'espectacle. Si no, la gent es quedarà al lavabo.

No hem d'oblidar que la cúpula del Mercat de les Flors és de Miquel Barceló, que la va fer a primers dels anys 80 tot just coincidint amb la seva obertura com a espai escènic. Una façana lateral, la que dóna a l'Institut del Teatre, està coberta amb una instal·lació de Frederic Amat. I a finals de mes, el dia 30 de setembre, quan posin de llarg la nova temporada, inauguraran una instal·lació de Perejaume. El Mercat de les Flors és ara mateix l'espai escènic amb més obres d'art de Barcelona!

Últimes notícies

    Publicitat