Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

PJ Harvey recitarà els seus poemes al Kosmopolis

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Fans de PJ Harvey, prepareu-vos per veure-la com mai l'heu vista ni mai l'heu sentida abans. La cantautora britànica torna a Barcelona però no per oferir un concert: Polly Jean Harvey serà l'encarregada de clausurar el 26 de març la pròxima edició del Kosmopolis, el festival de literatura que se celebra al CCCB, amb una lectura dels seus poemes. Serà el primer recital de poesia que fa a l’Estat espanyol.

Harvey recitarà poemes de 'The hollow of the hand', el seu primer poemari, traduït al castellà com a 'El hueco de la mano' i publicat per l'editorial Sexto Piso el 2015. L'obra sorgeix dels viatges que entre el 2011 i el 2014 la cantautora va fer a Kosovo, l'Afganistan i Washington D.C. en companyia del fotògraf i cineasta Seamus Murphy, amb una àmplia experiència fotografiant els conflictes i la vida quotidiana a Kosovo i l'Afganistan.

D'aquestes mateixes experiències en van sorgir els dos últims àlbums de Harvey, el celebradíssim 'Let England shake' (2011) i el més recent 'The Hope Six demolition project' (2016), dos àlbums que Polly Jean ha defensat en directe a Barcelona, en dues edicions del Primavera Sound. Ara tindrem l'oportunitat de gaudir també en directe d'una altra expressió artística fruit dels mateixos viatges.

L'edició del 2017 del Kosmopolis se celebrarà del 22 al 26 de març i gira entorn del canvi de cultura i la cultura del canvi. Entre els convidats destaquen Timothy Morton, Lynne Segal, Hope Jahren, Jean-Yves Jouannais, Agrupación Señor Serrano, John Banville, Kim Stanley Robinson, Ian Watson, Jean Echenoz, Sophie Divry, Orna Donath, Pierre Lemaitre, Jo Nesbø, Marta Sanz, Alicia Kopf, Maria Llopis, Carl Safina, Stefano Mancuso, Kirsty Logan, Joan Fontcuberta, Rutu Modan, Paco Roca, Frédérik Pajak, Zeina Abirached i Brigitte Vasallo, a més de Jackie Kay, Eugene Kelly (The Vaselines), FiniTribe, Kevin Williamson i Michael Pedersen, que formaran part d'una mostra del festival Neu! Reekie! d’Edimburg.

Les entrades sortiran a la venda el 21 de febrer al web del CCCB.

Últimes notícies

    Publicitat