Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Poblenou diu no a la polèmica Superilla

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'experiment de la Superilla del Poblenou no ha agradat a la major part dels veïns. La consulta veïnal organitzada per la Plataforma d'Afectats ha determinat que el 87,2% dels participants rebutgen el projecte de l'Ajuntament.

Ha estat una votació organitzada els caps de setmana del 14, 21 i 28 de maig, amb una participació del 26,7%, que equival a 1739 persones. "Aquest invent no ens agrada gens", ha dit el president de la Plataforma d'Afectats Jordi Campins. L'objectiu de la plataforma és recollir 4.000 signatures en contra de la Superilla, que des de la seva implantació al Poblenou ha dividit el barri, tot i que pel que sembla després de les votacions, una majoria molt àmplia està en contra d'aquest projecte.

La Superilla del Poblenou volia donar prioritat als vianants canviant la circulació de certs carrers, tot guanyant espai per a la ciutadania. Un projecte polèmic que des del primer moment va rebre el desacord de bona part del veïnat del Poblenou. Veurem si l'equip de Colau canvia de manera de pensar després d'aquests determinants resultats.

Últimes notícies

    Publicitat