Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Poseu-vos el tatoo de moda i feu #amicsdesang

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La donació de sang és un dels actes altruistes més importants i bonics que hi ha. És un acte solidari en què la participació ciutadana és imprescindible. Per al donant només són uns segons, però per a molts malalts pot suposar seguir amb vida i gaudir d'una salut forta i estable. Qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos pot donar sang, i aquest estiu, més que mai, es necessiten donants. És per això que el Banc de Sang ha posat en marxa una campanya per animar-nos a donar sang abans o durant les vacances.

Potser heu vist dos autobusos a plaça de Catalunya des de l'1 de juliol. Són els del Banc de Sang, i allà podreu anar a donar els vostres leucòcits, a més de gaudir de la zona de pícnic per relaxar-vos després de fer la donació. El més divertit de la campanya és que les persones que vagin a donar sang se'ls obsequiarà amb una calcomania dissenyada per cinc il·lustradors, que han dissenyat cinc tatuatges diferents inspirats en històries de cinc receptors de sang. Com a títol, han escollit una cançó coneguda per tots per identificar-la bé.

Així doncs, escolliu quina calcomania us agrada més i animeu-vos a donar sang. En aquestes èpoques de l'any les reserves baixen molt! Donant sang fareu #amicsdesang i #amicspersempre.

Roger Padilla, il·lustrador i membre del grup Manel. Cançó: Heroes de David Bowie.

Lyona, realitzadora audiovisual. Cançó: All You Need is Love de The Beatles.

Aina Bestard, il·lustradora mallorquina (autora de Què s’amaga dins del bosc?). Cançó: Staying Alive de Bee Gees.

Ivan Córdoba, il·lustrador, tatuador i dissenyador de portades de discos. Cançó: Amics per Sempre de Los Manolos.

Yaiza Cumelles, receptora  de sang i Ambaixadora 2.0 del Banc de Sang, i la seva germana, Anna Bertran. Cançó: Perfect Day de Lou Reed.

Últimes notícies

    Publicitat