Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Primavera Sound 2016 gratis

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Us heu quedat sense abonament pel Primavera Sound perquè s'han exhaurit? Se us escapen del pressupost els 80 euros de les entrades de dia pel dijous i el dissabte (les del divendres també s'han esgotat)? No us feu mala sang: la programació gratuïta del festival continua creixent, tant en quantitat com en qualitat.

La novetat potent d'aquest any és que durant el cap de setmana del festival, del divendres 3 al diumenge 5 de juny, se celebrarà el Primavera al Raval –que substitueix els concerts del Primavera al Parc–, tres jornades diürnes de concerts amb entrada lliure al CCCB, que es va quedar sense el Sónar el 2013. Gairebé 70 artistes i grups actuaran als tres escenaris que hi haurà a la plaça Joan Coromines, al Teatre del CCCB i al Pati de les Dones (on es faran els 'showcases' dels grups que actuaran en el marc del PrimaveraPro, la trobada e la indústria musical que organitza el festival i que se celebrarà al CCCB i el Macba).

I no penseu que aquests concerts gratis seran propostes que valguin poc la pena: a la programació hi destaquen artistes i grups internacionals de la talla de Robert Forster (ex-The Go-Betweens), Mudhoney, Cass McCombs, Black Lips i Bradford Cox (Deerhunter, Atlas Sound), a més d'una cuidada selecció peninsular amb Die Katapult, Esperit!, Ran Ran Ran, Pacosan, Invisible Harvey, Big Summer, Power Burkas, Cala Vento, Pumuky i Baywaves, entre d'altres.

Com en les últimes edicions, la jornada inaugural del dimecres 1 de juny oferirà concerts de franc en un dels escenaris del recinte del festival al Fòrum. El cartell reunirà els britànics Suede, herois del britpop amb celebrat nou disc, 'Night thoughts' (2016): els suecs Goat, a mig camí entre el rock experimental i l'afrobeat; els granadins Grupo de Expertos Solynieve, projecte paral·lel de J de Los Planetas flanquejat per Manu Ferrón i Víctor Lapido (091), que defensaran l'EP 'Lucro cesante' (2015); i dues de les joies del pop barceloní, El Último Vecino i Doble Pletina, tots dos estrenant discos que es publiquen aquest any: 'Voces' i 'Así es cómo escapó'.

Un Primavera Sound gratis no només possible: també és una realitat.

Últimes notícies

    Publicitat