Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Primavera Sound 2016: transport públic

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

És temps de Primavera Sound i de pensar com arribem i marxem del parc del Fòrum. No tothom està disposat (ni s'ho pot permetre econòmicament) a esperar aquell taxi caigut del cel que et portarà a casa mentre intentes mantenir una conversa amb el taxista amb dignitat.

Com ja sabeu, hi ha vaga de metro fins al dijous 2 de juny. Important tenir-ho en compte també si voleu acudir en transport públic als concerts del Primavera als clubs i al Raval. Dimarts, 31 de maig, i dimecres, 1 de juny, de 7 a 9 h i de 16 a 18 h, hi haurà serveis mínims del 40%; mentre que de 20.30 a 22.30 h serà del 20%.

Si agafeu el metro dijous, 2 de juny, de 9.20 a 12.20 h els serveis mínims seran del 20% (haureu d'esperar entre 15 i 26 minuts), i de 17 a 20 h del 40%. Durant la resta de dies forts del festival el servei de metro sembla que funcionarà amb normalitat. La parada més propera és El Maresme/Fòrum, de la Línia 4. La línia T4 del Trambesòs funcionarà ininterrompudament de dijous a diumenge.

A més, i com ja van fer l'any passat, el Primavera Sound posa al vostre abast un bus llançadora entre el Fòrum i plaça de Catalunya. El servei costa 2 euros i funcionarà dijous de 24 a 5 h i divendres de 2 a 5 h. Podeu comprar el bitllet al costat de la parada d’origen al passeig del Taulat.

Per als que aneu en bicicleta pròpia, bones notícies: tindreu un pàrquing al parc del Fòrum per deixar la vostra bici (haureu de portar el vostre cadenat), un servei gratuït amb vigilància durant les hores de celebració del festival i assistència tècnica per a petites reparacions.

I per moure-us dins del festival, durant els tres dies principals del PS també tindreu un 'transfer' gratuït, entre les 18 i les 3.30 h, per arribar des de la part superior de l'escenari Ray-Ban fins a la Plataforma Marina (zona d'escenaris Heineken i H&M).

Últimes notícies

    Publicitat