Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
© Maria Dias

Primavera Sound: 'kit' de supervivència

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Ja hem superat la primera jornada de Primavera Sound. Son, cansament... i moltes ganes de no parar fins diumenge! Sabem les coses que et faran falta si vols arribar sa i estalvi a la setmana que ve. O almenys el que necessites perquè les teves hores al Fòrum siguin només per gaudir dels millors grups del món al millor festival del món. Aquí tens el nostre 'kit' de supervivència.

Sabates còmodes: entre l'escenari Heineken i el Pitchfork hi ha almenys 1 quilòmetre. A no ser que siguis un mandrós de campionat i només t'agradi el 'mainstream', et faràs un fart de caminar. Deixa a casa les sabates que et vas comprar en l'últim casament!

Fruits secs: en la marató del Primavera Sound necessitareu també energia capaç de superar un control antidòping.

Tovalloletes humides: per deixar com una patena les vergonyes fins i tot al lavabo més llardós.

Tabac: Feu una previsió realista. Recordeu aquells terribles moments a última hora... I que a dins no en venen.

Jaqueta (fins i tot abric): de dia, et mors de calor, però cap a la mitjanit fa fred. Recordem que som a tocar del mar.

Tap d'ampolla: si demanes aigua a la barra, et treuran el tap de l'ampolla. Si en portes un a la butxaca, no caldrà que facis 'sant hilari' i la podràs guardar a la bossa.

Ulleres de sol: tant si ets dels que hi vas a les 4 de la tarda com si ets dels que marxes quan surt el sol, ja us diem que us salvaran els ulls. Hi ha molt ciment al Fòrum i espais oberts. Durant el Primavera, us convertireu en vampirs: un raig de sol us cremarà els ulls!

Punt de trobada: amb tanta gent al Fòrum, tots amb 3G, els teus whatsapp trigaran a arribar. Així que fixa un punt de trobada amb la colla. No et volem veure plorant per les cantonades. Aquí no hi ha servei de megafonia per a nens perduts.

Últimes notícies

    Publicitat