Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Primer tràiler d''Isle of Dogs', la nova peli de Wes Anderson

Escrit per
Anna Montull
Publicitat

¡Wes Anderson torna amb força! Gairebé quatre anys després d'enamorar-nos amb 'El gran hotel Budapest', el director ens presenta 'Isle of Dogs', una aventura en la qual els protagonistes són els millors amics dels homes. Amb 'Isle of Dogs' Wes Anderson torna al stop motion, una tècnica d'animació que ja va utilitzar en l'elogiada 'Fantastic Mr. Fox' (2009).

L'acció se situa en un futur distòpic al Japó, on una epidèmia canina obliga a desterrar tots els gossos a Trash Island, una illa en la qual han de viure rodejats de deixalles. La història se centra en el viatge d'Atari, el protagonista humà que arriba a Trash Island per trobar al seu gos Spots, i en les amistats canines que decideixen ajudar-lo al llarg de la seva aventura.

En el repartiment trobem molts noms ja habituals a la filmografia de Wes Anderson: Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton, Harvey Keiter, Jeff Goldblum i Frances McDormand tornen a col·laborar amb el director, però aquesta vegada també s'uneixen a l'elenc Scarlett Johansson, Bryan Cranston i Greta Gerwig entre altres grans noms

Encara haurem d'esperar una mica per gaudir un cop més de la màgia de Wes Anderson al cinema, ja que 'Isle of Dogs' té com a data d'estrena a Espanya el 20 d'abril de 2018. Fins llavors, els més impacients ens podem consolar tornant a veure, des de casa, les nostres pelis preferides del singular director.

Últimes notícies

    Publicitat