Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El racó Time Out Barcelona a CaixaForum
© Maria DiasEl racó Time Out Barcelona a CaixaForum

Primeres hores a CaixaForum!

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

10.15 del matí, la Maria Junyent és la primera de la redacció que arriba a CaixaForum (no, no som gaire de matinar, som periodistes de la vella escola). De seguida comença a enviar fotos pel xat de la redacció. Tots sentim curiositat de saber com és el lloc on passarem els propers quatre dies. Dilluns al vespre vam veure com desendollaven els nostres ordinadors per traslladar-los i tot i que confiem en el nostre tècnic –el gran Toni– sempre et queda el dubte de si no passarà una desgràcia i ai... adéu a la teva mitja taronja laboral!

Per sort, no ha estat així i hem trobat els nostres estimats ordinadors rutllant a tota màquina al racó Time Out del hall de CaixaForum: és impressionant treballar amb una obra mestra com el mural de Sol LeWit a l'esquena! Un munt de nens que fan les visites amb l'escola ens envolten i ens diverteixen mentre que algunes persones que vénen a veure les exposicions s'apropen tímidament a les nostres taules i ens miren encuriosits. Esclar que nosaltres també ens convertirem en públic i aprofitarem la nostra estada per veure les exposicions que hi ha programades i també les obres d'art permanents, com el fascinant 'Espai de dolor de Joseph Beuys'. Estigueu atents aquests dies, perquè al mateix temps que nosaltres anem descobrint els secrets de CaixaForum us els explicarem amb tots els detalls.

Per cert, ens encanten les visites. A banda de participar a les activitats que hem organitzat, també podeu passar a saludar-nos: ens hi trobareu fins al divendres al vespre i us podreu fer una foto a la nostra portada gegant. Us hi esperem!

Últimes notícies

    Publicitat