Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Primeres imatges del retorn de Bola de Drac!

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Llum, foc, destrucció. Sí, amics, ho heu llegit bé: torna BOLA DE DRAC i ja tenim aquí les primeres imatges!! Després de quasi 20 anys Fuji Television produirà, amb el creador original Akira Toriyama, una seqüela de Bola de Drac Z, sota el títol de Bola de Drac Super. La trama se centrarà just després de la mítica lluita entre Son Goku i el Monstre Buu. Oblidant sense embuts la saga Bola de Drac GT, una decepció per a la majoria de fans de la sèrie.

El retorn de Son Goku i companyia ja es va anunciar fa cosa d’un mes i aquesta setmana ja han sortit les primeres imatges. I ull perquè la cosa aquest cop sembla que va de veritat. Akira Toriyama torna a agafar les regnes de la mítica sèrie i segons afirma l’estudi Toei, el principal productor, Bola de Drac Super tindrà com a mínim 100 capítols nous.

La sèrie arribarà al Japó aquest mes de juliol amb 9 episodis i òbviament tindrà com a protagonistes tots els personatge icònics que van marcar l’adolescència dels xavals dels 90. El que no sabem encara és quan (i si) arribarà a Catalunya. Esperem que TV3 es posi les piles perquè puguem tornar a gaudir dels insults de Vegeta, les anades d’olla del Fullet Tortuga i el bon humor de Son Goku en català. 

Últimes notícies

    Publicitat