Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Primers i excitants documentals anunciats per a l'In-Edit 2017
Notícies / Cine

Primers i excitants documentals anunciats per a l'In-Edit 2017

nando dixcontrol

Ja tenim aquí l'In-Edit! El festival de documentals musicals ha estat clau per donar a conèixer artistes, corrents musicals, segells i mil històries explicades a través del cinema. S'ha convertit en un esdeveniment clau a la ciutat, i aquest any celebra ni més ni menys que 15 anys.

 

Ho farà estrenant en exclusiva la pel·lícula 'My life story' sobre The Madness. El film està dirigit per Julien Temple, encarregat de dirigir documentals sobre els Sex Pistols i el festival Glastonbury, entre d'altres. A més, el documental es complementarà amb el concert de Suggs, cantant dels Madness, el divendres 27 d'octubre.

Pel que fa a la resta de la programació, cal destacar el documental sobre John Coltrane, saxofonista etern, en veu de Denzel Washington; el documental que explica l'idil·li entre Iggy Pop i Josh Homme; la història d'una de les bandes de metal més potents com és Sepultura; el documental sobre el primer concert d'un grup occidental a Corea del Nord ('Laibach'); o l'ascens i caiguda d'un mite nacional com és Nando Dixkontrol a 'Ciudadano Fernando Gallego: baila o muere'.

 

Aquests són només alguns dels primers documentals anunciats. Podeu consultar la resta de noms al web del festival, que se celebrarà del 26 d'octubre al 5 de novembre als cinemes Aribau Multicines i Aribau Club.

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments