Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Prohibit obrir més bars a Sant Antoni
Notícies / Ciutat

Prohibit obrir més bars a Sant Antoni

Mercat de Sant Antoni
© Maria Dias

"Garantir l'equilibri d'usos, preservar el descans dels veïns i evitar que, ara que el mercat està en la recta final de la remodelació, proliferin de forma descontrolada activitats relacionades amb els serveis, l'oci, els articles de regal o els records". Aquest és el motiu pel qual l'Ajuntament ha posat en marxa un pla d'usos per regular les activitats d'oci, els serveis i la venda de records. I això vol dir que, de moment, l'Ajuntament no atorgarà cap tipus de llicència a l'entorn del mercat de Sant Antoni.

Sant Antoni és un dels barris de moda de Barcelona. En els últims anys però, està patint les conseqüències d'aquest èxit: l'augment dels inversors i especuladors al barri, i la pujada dels lloguers està transformant un barri tradicionalment popular. A finals d'any obrirà el mercat després de vuit anys d'obres i 70 milions d'euros invertits, i la por de l'Ajuntament (i de molts ciutadans) és que Sant Antoni encara es massifiqui més. Per això, l'equip de Colau vol aprofitar aquesta moratòria per elaborar un nou pla d'usos que normalitzi i reguli la situació.

Durant almenys un any, no veurem ni bars nous, ni restaurants o botigues de records noves a la zona compresa entre els carrers de Sepúlveda, Casanova, Marquès de Campo Sagrado, Calàbria, la ronda de Sant Antoni, la ronda de Sant Pau i l'avinguda del Paral·lel, una zona on destaquen especialment artèries tan concorregudes de bars com el carrer Parlament.

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments