Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Projecció gratis de The Corner a l’Ateneu Barcelonès, la sèrie de David Simon

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

David Simon i Ed Burns són sinònim d'haver trepitjat carrer. De patrullar la ciutat en el sentit més literal del terme. De conèixer la problemàtica de la gent i no quedar-se en la superfície de les estadístiques. De parlar amb tothom i sobretot escoltar.

Simon ve del món del periodisme, de la investigació de successos i per això té molta relació amb la gent i amb la policia. Burns és un ex-policia de narcòtics i homicidis que ara és mestre a una escola pública. Ells dos van escriure conjuntament el llibre "The Corner: A Year in the Life of an Inner-City Neighborhood", editat a l'estat com "La Esquina" per Principal de Libros.   

Descrit per Richard Price com "un intens i íntim reportatge des del cor trencat d'Amèrica", The Corner es va convertir en una minisèrie per a la HBO a l'any 2000. Guanyadora de 3 premis Emmy i un Peabody, la podrem veure aquest dijous gratis i a la fresca del jardí de l'Ateneu Barcelonés.

En el seu cicle "Juliols Joves" ens ofereix la possibilitat de fer una marató dels 6 capítols de The Corner, la que molts consideren com la precursora de l'ovacionada The Wire. Des de les 18h fins la 1h de la matinada (fent una pausa de 21 a 22h per a sopar) degustarem el Baltimore que menys apareix als pamflets turístics. La ciutat que no vols que existeixi però existeix.

Una cita obligatòria d'aquest estiu!

Què: Projecció de la minisèrie The Corner.

On: Jardí de l’Ateneu Barcelonès (C/ Canuda 6).

Quan: Dijous 16 a les 18h.

Per quant: GRATIS i obert a tothom.

P.D. Qui no sigui molt amant de les sèries, i prefereix una bona lectura amb les cames en remull, aquí la versió llegible.

Homicidio-DavidSimon-TheCorner

Principal de Libros

 


 

Últimes notícies

    Publicitat