Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quan l'aigua es converteix en un luxe: les més cares del món

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Estem acostumats a veure ampolles de vi molt cares. De vi, però també de whisky, rom o vodka. Que aixequi la mà qui no s'hagi permès el luxe de gastar-se més diners del compte en un vinet reserva de fa anys, o en un Cognac especial. Però, què passa si en comptes de gastar-nos 100 euros en un bon vi, els gastem en una ampolla d'aigua?

L'aigua embotellada pot estar purificada, destil·lada, agafada directament de la pluja sense passar per cap tractament, amb sabors addicionals, etc. Hi ha moltes maneres de tractar l'aigua i hi ha qui l'ha convertit en un producte de luxe a l'abast dels més puristes i exigents.

La veritat és que no podem dir quina de les següents aigües és millor, ni si realment la diferència entre marques és tan espectacular com ho és el preu, però si teniu curiositat i voleu donar-vos un caprici, aquí teniu algunes de les aigües més cares i luxoses del món.

10 Thousand BC

Aigua glacial que es recull a 200 quilòmetres al nord de Vancouver, a Canadà. Redueix l'ansietat i l'envelliment i fins i tot fa que augmenti el desig sexual, diuen. 15 euros l'ampolla.

Tasmanian Rain Water

L'associació 'World Meteorological Organization's Baseline Air Monitoring Station' és l'encarregada de determinar a on hi ha l'aire més pur, i aquest està a l'illa de Tasmània. D'allà extreuen, directament de la pluja, aquesta aigua que costa uns 5 euros l'ampolla. No és la més cara, però sí de les més curioses.

Aigua de vidre tribut a Modigliani

Aquesta sí que és la més cara del món. Costa 47.000 euros, l'ampolla és d'or de 24 quirats i és un tribut a l'artista italià Amadeo Modigliani. L'aigua que conté està format per diferents desgels de glacials del món.

Fillico Water

180 euros és el preu d'aquesta ampolla dissenyada amb or blanc i emulant les peces dels escacs. Sembla que a mesura que el disseny és més carrincló i caspós, més cara hagi de ser l'ampolla, oi? L'aigua, en tot cas, s'agafa de Kobe, al Japó, i és la mateixa que s'usa per fer els millors sakes del món. Ja pot ser bona, ja.

Beverly Hills 90H20

Guanyadora del World's Best Water Award (sí, hi ha rànquings de les millors aigües), vol "encarnar el glamur, l'estil i la vitalitat de Beverly Hills, Califòrnia, gràcies a una aigua de les mines de les muntanyes de Califòrnia, naturalment alcalina i d'un sabor excepcionalment suau", expliquen. 66 euros.

Bling H2o

Aquesta ampolla decorada amb diamants de Swarowski costa uns 80 euros. Una font de Dandrige, a Tennessee, és la que subministra aigua a aquesta marca que produeix edicions molt limitades. És l'aigua que més agrada als famosos dels Estats Units.

Últimes notícies

    Publicitat