Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quan les aplicacions per a mòbil fan la feina bruta per tu

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Trencar una relació no és fàcil. Abans es deia que el més roí era deixar la parella per telèfon. Després va venir el SMS, i ara, si voleu ser els més cruels o simplement no teniu el valor suficient per trencar una relació, el món 2.0 us posa totes les facilitats per a fer-ho. Alguns diuen que aquesta -poc honesta- manera de tallar una relació és culpa de l'era digital, de les aplicacions per trobar parella o de la banalitat de les relacions personals avui en dia. Sigui com sigui, hi ha aplicacions per tallar, per saber si la vostra parella utilitza Tinder o si és la vostra mitja taronja. Visca l'amor!

Should I break up with my boyfriend

Aquesta App funciona com un seguiment de la vostra relació, en què durant dues setmanes anireu avaluant la qualitat d'aquesta. Si és l'aniversari de la vostra germana o mare i la vostra parella no l'ha felicitat, o bé si no ha tingut cap detall amb vosaltres, l'App anirà comptabilitzant-ho i al final tindreu un resum d'en quin estat es troba la vostra relació segons si esteu contents/contentes o enfadats/enfadades. Aquesta aplicació no ofereix la possibilitat de tallar per vosaltres, així que us haureu d'espavilar.

Binder

La joia de la corona. El remei a tants dies, mesos o fins i tot anys de patiment. El procediment és senzill: només heu de seleccionar entre diferents motius de ruptura de l'estil "no sóc jo, definitivament ets tu" o bé "no em puc despertar d'aquest malson si no és així" i esperar a la reacció de la vostra parella, o futura 'ex'. Cruel, directe, despiadat i implacable.

iSpiyoo

Aquesta és totalment menyspreable i no podia no estar en aquest llistat. iSpiyoo et permet entrar a llegir els missatges, el registre de trucades o les pàgines web que visita la teva parella. Una privació de la llibertat en tota regla que farà ser la persona més gelosa del món i, això sí, descobrir si t'estan sent infidels o no.

Breakup Text

Amb aquesta aplicació només hauràs de posar el tipus de relació que tens i Breakup Text farà la feina bruta. Haureu de dir el nom de la persona amb qui voleu tallar, el motiu, el tipus de relació que teniu i l'aplicació elaborarà un discurs. Fàcil!

Swipebuster

Usuaris de Tinder amb parella, tremoleu. Aquesta aplicació permet saber si la vostra mitja taronja utilitza Tinder. Només us demanaran el nom d'usuari, ciutat i gènere (i una quantitat mensual, es clar). Sí, a primera vista és una violació de la privacitat en tota regla, però el seu creador diu que el software de Tinder està a l'abast de gairebé tothom (amb uns mínims coneixements de programació) i que no fan res dolent.

Últimes notícies

    Publicitat