Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què coi fa una pista d'atletisme al mig del Poblenou?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Poblenou s'ha despertat avui amb una llarga pista d'atletisme dibuixada al tram entre els carrers Roc Boronat i Ciutat de Granada, just a la zona denominada 'superilla', el projecte de l'Ajuntament per apartar els automòbils en favor dels vianants i les bicicletes.

La idea de la 'superilla', però, no ha sortit com Colau esperava. Ha creat embussos de trànsit, canvis desconeguts de parades d'autobús, i ha donat més problemes que facilitats als veïns, expliquen des de la plataforma PasP9, Afectats Superilla Poblenou. Es queixen de poca informació i del fet que el consistori no ha escoltat la veu de "més de 4.000 signatures de veïns contra la Superilla del Poblenou i les afectacions que enteníem havia generat".

©JNC-Gràcia



Ningú dubta que la idea de reduir l'espai destinat als cotxes i fer de Barcelona una ciutat més sostenible i aprofitable pels vianants és bona. Gairebé urgent, veient els nivells de contaminació a la nostra ciutat, però a la pràctica, molta gent no entén algunes decisions que semblen fins i tot improvitzades, com la pista d'atletisme de la que parlem. 50 metres dividits per quatre carrils que són "un gran assoliment per a tots els veïns. Hem de reconèixer que aquesta era, sens dubte, una de les exigències prioritàries que teníem", diuen en clau burlesca des de PasP9.

Les bromes sobre la famosa pista d'atletisme del Poblenou comencen a fer-se veure a la xarxa, tot i que també hi ha qui es queixa seriosament que ningú ha preguntat si els veïns del Poblenou necessiten tenis una pista d'atletisme al carrer.

Potser és que l'Ajuntament ha vist que els veïns i veïnes del Poblenou no estan en forma? No ho sabem, però la pista hi és, agradi o no.

Últimes notícies

    Publicitat