Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què podrem fer ara que sabem que la 'panxa cervesera' no és culpa de la birra

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Per a molts és la notícia de l'any. La notícia definitiva que tots esperàvem. Agafeu-vos a la cadira! La 'panxa cervesera' és un mite. Una fal·làcia. La birra no és la culpable de la nostra voluptuosa panxa que tant ens costa rebaixar. Un estudi de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i del Departament de Nutrició de la Facultat de Farmàcia de la Universitat Complutense de Madrid desmenteix el mite que la cervesa és la responsable de la 'panxa cervesera'. L'estudi demostra que una canya només aporta 84 kilocalories, molt lluny de les 2.000 kilocalories al dia recomanades per a una dona o les 2.500 per a un home. De fet l'exercici també constata que les persones que beuen cervesa gaudeixen d'una composició corporal més adequada que els que no ho fan.

Així doncs, l'estudi conclou afirmant que les causes de la mal anomenada 'panxa cervesera' serien el tabaquisme, l'estil de vida sedentari i els hàbits alimentaris incorrectes. Els dies de glòria de la cervesa han tornat i aquí teniu un recull de coses que podreu fer sense pensar en la vostra panxa. Visca!

El vostre amor vertader sempre ha estat la birra i ho sabeu. Mai falla, sempre està disposada a complaure-us i ara ja no serà el centre de les esbroncades amb la vostra parella sobre els quilos de més que teniu.

No tingueu por. Arrisqueu-vos a fer bogeries amb la birra ara que sabem que és bona, ja que si us surt bé sereu uns herois, tot i que coses com aquesta només passen un cop a la vida. O cap...

Fer coses com aquesta abans de la gran notícia d'avui era sinònim de guanyar molts quilos a la panxa. Però... ara ja no! ¿Qui s'apunta a batre el rècord d'aquesta bèstia?

Ep! Tot i que beure cervesa és bo per a les persones, no deixeu que els vostres gats s'enganxin a la birra com vosaltres. Potser a ells sí que els surt la 'panxa cervesera'

Últimes notícies

    Publicitat