Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Que vénen els zombis!!!

Begoña García Carteron
Escrit per
Begoña García Carteron
Publicitat

Els amants de videojocs dedicats a matar morts vivents i dels jocs de rol esteu de sort: el Survival Zombie arriba a la província de Barcelona en la seva 37 edició. Serà a Ripollet, una població que, per una nit, el proper dissabte 14 de novembre, patirà la invasió dels zombis i de les forces militars que lluitaran per mitigar la infecció.

Aquest joc de simulació, que se celebra des del 2012 per tot l’Estat espanyol, transforma municipis sencers en escenari d’un apocalipsi zombi d’allò més real. Els organitzadors s’encarreguen de portar les primeres bandades de morts vivents i també els equips de rescat, arribats en camions i fins i tot en helicòpter. I els participants poden triar entre convertir-se també en zombis, maquillats per equips professionals, o jugar en la modalitat de supervivent. Aquesta última no és gens fàcil, perquè es tracta de resistir la nit sencera, des de les 23 h fins les 7 h del matí, esquivant tot tipus de contacte amb els infectants. Zombis que poden aparèixer en qualsevol cantonada, acorralar-te en un carreró... I qui aconsegueixi superar les proves i sobreviure les vuit hores fins la sortida del sol, tindrà premi sorpresa, a l’altura de la proesa.

Les entrades no són barates però, pel que sembla, val la pena, perquè qui ho ha provat repeteix. Es poden comprar al web de l’organització, i en diversos comerços de la població de Ripollet a preu reduït.

Si voleu fer un tastet, no us perdeu el videoclip promocional:

I després trieu què voleu ser, zombis o supervivents. El futur de la humanitat està a les vostres mans!

Últimes notícies

    Publicitat