Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Reflexions enllaunades a les parets de Barcelona [FOTOS]

Escrit per
Laura Sodano
Publicitat

Són missatges positius, que reconforten, que alegren el dia. Missatges d'amor que omplen els carrers de Barcelona en forma de llauna. Els culpables són dos artistes que prefereixen mantenir-se en l'anonimat, i que a la seva pàgina d'Instagram, es descriuen com "dos enamorats enllaunats". Enamorats del seu art, i enamorats d'ells mateixos, ja que els autors són parella, una de les poques informacions que han deixat caure sobre les seves vides que amaguen al més pur estil Banksy, el popular grafiter britànic.

La seva signatura són llaunes de begudes i conserves que reciclen per crear una nova forma de 'street art' i de la que se senten molt orgullosos. Aquests envasos sempre van pintats de colors divertits i vistosos perquè, si passeu per davant, no us passi per alt i pugeu la mirada per alegrar-vos el dia. Sí, tenen la màgica capacitat de treure't un somriure, fins i tot en el dia més gris. Amb una simple frase, amb una paraula, o amb dos.

"Amor antes de nada, real ante todo", "Como tu no hay dos" i "Dream Big" són alguns dels missatges que els artistes han compartit als carrers de Barcelona i que ens han captivat. De vegades són paraules per reflexionar, d'altres són un compliment o paraules d'amor que es fan entre enamorats i que regalen als vianants. I altres tantes són paraules que reconforten, que parlen dels somnis, i que et fan seguir caminant amb més decisió.

Aquí us deixem algunes mostres d'aquest art enllaunat que cada vegada es fa més popular a la nostra ciutat. Sortiu al carrer i deixeu-vos sorprendre!

Heu vist més reflexions enllaunades? Envieu les vostres fotografies a blogs@timeout.cat i les publicarem!

© Rosi Gomez

© Rosi Gomez

© Raquel

© Patricia Ordoñez

© Patricia Ordoñez

© Patricia Ordoñez

© Chiara Colasanti

© Chiara Colasanti

© Chiara Colasanti

© Itziar Uca

© Natalia Vidal

© Beth

© Dole

© Giulia

© Giulia

© Carla Bagon

Últimes notícies

    Publicitat