Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Refugees Aid Barcelona!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Amb el drama dels refugiats sacsejant Europa són moltes les accions humanitàries que s'estan duent a terme a tot el món. A casa nostra, una de les més interessants és la de 'Refugees Aid Barcelona'. "La setmana passada, després del nostre viatge a Atenes, quatre de nosaltres vam reunir un petit grup de voluntaris per fer donacions de roba d'hivern i béns útils per enviar a través dels nostres contactes als campaments de refugiats de Grècia", explica Sairica Rose, encarregada de la comunicació nacional i internacional del projecte. 'Refugees Aid Barcelona' no treballa amb diners. La idea és que les donacions es facin directament de persones a persones. I directament als camps de refugiats de Kos, Lesvos, Thessaloniki, on hi ha més de 30.000 persones esperant ajuda humanitària. Es tracta d'alguns dels campaments per a refugiats més poblats de Grècia, plens de famílies que marxen del seu país amb l'esperança de trobar un futur millor, lluny de la guerra.

Donacions de roba - 'Refugees Aid Barcelona'

'Refugees Aid Barcelona' ha pogut expandir-se per la ciutat i ara ja tenen 10 punts de donació a Barcelona, tots coordinats per voluntaris. Han rebut més de 500 caixes amb donacions de ciutadans i ja estan als principals barris de la ciutat. Tot això en només una setmana!

L'hivern s'acosta i el fred és una amenaça més per a les moltes persones que esperen ajuda als camps de Grècia. Així doncs, podeu contactar amb ells a través de la seva pàgina de Facebook, o bé a la seva pàgina web. 

Últimes notícies

    Publicitat