Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Reivindicar el talent emergent. 'El Mort Viu' a Tube d'Assaig (BTV)

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Que la vida després de la universitat és dura, ho sabem tots. Que el precipici del 'que vindrà després' angoixa, ho hem patit tots. Que l'ecosistema audiovisual català està molt tocat per la crisi, és ben sabut. Per això fa il·lusió veure projectes que intenten fer que aquest salt sigui menys dur i reivindicar la feina ben feta, el tirar endavant malgrat tot, el potencial futur, la valentia, la innovació.

'Tube d'assaig' és un nou programa de BTV, però no és un programa normal. És un espai on donar cabuda al talent emergent, a emetre capítols o programes pilots (de ficció i de no ficció) per intentar donar-los una empenta cap endavant i que el públic contribueixi a donar-los una 'temporada low cost'.

Aquest diumenge a les 22.30h a BTV i btv.cat, es veurà el capítol pilot de la sèrie 'El Mort Viu', una sèrie feta com a treball final de carrera de 5 estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra (Adrià Espí, Lluís Ferrer, Joan Losada, Martí Pavia i Jordi Porcel). La sèrie es basa en la història de la família Gifra, una família formada per en Joan, el pare aturat i fervent devot de Sant Rabuci; en Marc, el germà gran treballador, però amargat; i en Llàtzer, el fill petit, ni-ni, un incordi constant i paràsit que es nodreix de les ruïnes de la seva família.

El Mort Viu - Showcase de Pilots de Ficció

'El Mort Viu' va ser un dels guanyadors del 1er Showcase de Pilots de Ficció (premi del jurat, ex-aequo, i premi del públic), i es mereix que li donis un visionat, que la miris i si t'agrada contribueixis (en la forma que puguis) en donar-li una temporada low-cost. Als SERIELIZADOS ens agrada molt el seu humor negre, el seu costumisme mediterrani i la pròximitat de la seva història, un tipus de sèrie que no acostumem a veure a la nostra televisió.

Tube d'assaig és una iniciativa de Barcelona Televisió i la Universitat Pompeu Fabra, però té els suports d'universitats (ESCAC, Blanquerna, UAB, UPF), l'ICEC de la Generalitat de Catalunya, Filmin, Screen.ly, Verkami, SERIELIZADOS... quan tots remem cap a la mateixa direcció potser podem canviar una mica les coses. Esperem que tant Tube d'Assaig com el Showcase de Pilots de Ficció (que per cert, ja té la convocatòria oberta a buscar nous pilots de ficció - Informació i inscripcions, aquí) aconsegueixin ser una plataforma perquè els nous creadors no es quedin orfes d'oportunitats.

O sigui que ens trobem diumenge a les 22.30h, sintonitzant BTV.

El Mort Viu. Teaser 1 from El Mort Viu on Vimeo.

Últimes notícies

    Publicitat