Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Reykjavík, ciutat convidada a la Mercè 2017
Notícies / Ciutat

Reykjavík, ciutat convidada a la Mercè 2017

reykjavik

Encara haurem d'esperar uns mesos perquè arribi la Mercè, però a poc a poc anem descobrint detalls de l'edició d'enguany. Serà entre el 22 i el 25 de setembre, i a través d'un comunicat a la pàgina web de l'Ajuntament hem sabut que Reykjavík serà la ciutat convidada d'aquest any.

Reykjavík és la capital d'Islàndia, i també la ciutat més poblada amb uns 120.000 habitants. És, per tant, una ciutat petita, acollidora i que durant l'hivern només pot gaudir de quatre hores diàries de llum. I durant l'estiu, les nits són igual de clares que les nits. És una ciutat que destaca també pel seu suport al teixit musical, com també ha passat tradicionalment a Barcelona. "Ambdues ciutats han forjat els seus perfils a través de la cultura i la creativitat", ha dit Colau, tot destacant el compromís social de la capital d'Islàndia.

El mes que ve, una delegació de l'Ajuntament viatjarà a Reykjavík per començar a preparar el programa de la Mercè al voltant d'aquesta ciutat, que es convertirà en la ciutat convidada a la Mercè 2017.

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments