Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Richard Gere inaugurarà un nou festival de cine a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Aquest any, Barcelona estrenara un nou festival. Coincidirà amb Sant Jordi, i estarà centrat en el cinema, amb l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada imprescindible per als amants del setè art a Barcelona. De caràcter popular i obert a tots els públics i gèneres, el Festival Internacional de Cine de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) arriba als Cinemes Verdi de la mà d'Espectarama (Cinemes Verdi) i el Festival Educacine per oferir-nos cine del bo per a tots i totes.

L'actor americà Richard Gere, protagonista de pel·lícules com 'Pretty Woman' o 'An Officer and a Gentleman' serà l'encarregat d'inaugurar el festival el pròxim 21 d'abril. Gere és el protagonista de 'Norman', un drama dirigit per Joseph Cedar que s'estrenarà en exclusiva a l'Estat al BCN FILM FEST.

El festival estarà dividit en 5 grans seccions. La primera, la secció oficial, oferirà entre 8 i 12 pel·lícules que encaixin amb els temes de cinema, història i literatura. Tres grans mons que es veuran reflectits en les pel·lícules d'aquesta secció. També hi haurà espai per a la comèdia, a la secció de comèdia, a través de set comèdies de tot el món, un gènere "normalment desatès pels grans festivals", diuen des del festival.

Les altres seccions aniran destinades a pel·lícules educatives o per a docents i alumnes; pel·lícules imprescindibles de cinema clàssic; exhibicions de grans pintors i exposicions durant tot l'any; i pel·lícules dedicades especialment a escoles i als més petits.

Últimes notícies

    Publicitat