Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Roma, la ciutat de l'ardor

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Discoteques amb llums de neó, pentinats xarnegos i un bisbe fotent-se fins a les celles de farlopa. 'Suburra' és tot el que ens han ensenyat 'Gomorra' i 'Roma Criminal' però passat pel filtre Netflix. Un filtre que resta realisme i suma espectacularitat convertint la sèrie en la versió engominada de les seves predecessores. El tret diferencial és que dispara a tots els estrats socials mostrant les cloaques del món empresarial, la política i la religió. En la Roma de Suburra només hi caben la corrupció i les hòsties com a pans. Disponible a Netflix.

Stefano Sollima

El capo de la ficció sobre màfia italiana. Sollima no està darrere de la sèrie 'Suburra', però la seva ombra planeja al voltant. Ell és l’artífex de la peli en què es basa la sèrie i és qui ha establert les bases de com realitzar aquest gènere.

Roma Criminal

Per fer la seva primera sèrie original en italià, Netflix ha escollit els millors: els creadors de la ficció que va posar Itàlia en la constelació de sèries criminals. Ningú no coneix millor el costat fosc de Roma que Giancarlo De Cataldo i Michele Placido.


Últimes notícies

    Publicitat