Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Room 104': l'última meravella dels germans Duplass

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

El mumblecore retomba a la televisió. Després de sèries com 'Transparent', 'Togetherness' o 'I Love Dick', l'indie ianqui està més viu que mai amb 'Room 104', la nova sèrie dels germans Duplass per HBO. Una antologia de 12 episodis en una única localització: l'habitació d'un motel. Dotze històries independents on es veu el cantó més inquietant de l'humor surrealista i alhora tan proper de Mark Duplass i Jay Duplass. Una sèrie d’autor de cap a peus. Estrena el 28 de juliol a HBO Espanya.

David Lynch

El creador de 'Twin Peaks' juntament amb Monty Montgomery va presentar el 1993 una idea de sèrie molt semblant a 'Room 104', sota el títol de 'Hotel Room'. Es van arribar a emetre els 3 primers episodis però la recepció no va ser l’esperada i HBO va decidir no tirar endavant el projecte.

Jay i Mark Duplass

Fills del Festival de Sundance, els Duplass són el pal de la bandera del cinema indie nordamericà. Amb la cancel·lació de ‘Togetherness’ i amb la discreta sèrie d’animació 'Animals', el seu pas per la TV no ha estat gaire brillant. 'Room 104' apunta a ser la seva redempció.

Últimes notícies

    Publicitat