Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Saco-tanga': el pitjor que li pot passar al teu penis

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Adoradors de les modes absurdes: si sou dels que vau córrer a tastar la infame ramen-burger (hamburguesa amb panets fets de fideus compactats) correreu a comprar-vos el banyador masculí més radical i ximplet d'aquest estiu: el 'saco-tanga'! Totalment autoexplicatori: un petit sac o sarró que embolcalla testicle i penis i es subjecta amb una corda.

Queda un dubte (o espai per tapar): ¿i el cul? L'indigne 'penekini', una tira elàstica que estira els genitals masculins cap a un cantó, almenys tapa una (mica de) natja!

  

El 'saco-tanga' no pot ser més extrem i minimalista en la seva proposta (encara que té un 'je en sais quoi' medieval que em fa pensar en un Robin Hood nudista). El trobareu a E-Bay tirat de preu, no pot ser de cap altra manera: gasta poca tela.  

Encara que a l'altra extrem d'aquest provocatiu minimalisme tenim el 'face-kini': una màscara que cobreix la cara dels banyistes de la pobladíssima línia costera xinesa de Qingdao. L'objectiu, esclar, és protegir-se del sol, encara que pot semblar que s'estigui a punt de produir un combat massiu de lluita lliure mexicana.

La combinació de 'saco-tanga' i 'face-kini' seria digna d'aparèixer a la propera del Balagueró.

 

 

Últimes notícies

    Publicitat