Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sèries 2017: Les 5 estrenes i els 5 retorns més esperats

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Ja està aquí el 2017 i encara no hem acabat de veure les sèries que vam començar el 2016. No patiu, des que va arribar Netflix estrenant una sèrie setmanalment, anar al dia és missió impossible. No patiu, dormiu les hores que us toqui i arribeu fins on podeu. No patiu, no fa falta veure-ho tot, ni tan sols els crítics ho fem. No patiu si ara s’estrena la sisena temporada de 'Homeland' i vosaltres encara heu de veure la quarta. NO PATIU, aquí una selecció assumible del que ens espera aquest 2017. No patiu, és de fiar. El vostre temps estarà ben invertit.

Estrenes

Taboo

Després de la seva aparició estel·lar a 'Peaky Blinders', Tom Hardy torna a les sèries per protagonitzar 'Taboo'. Una minisèrie de 8 capítols sobre el retorn de James Keziah Delaney (Hardy) al Londres del segle XIX després que se’l donés per mort a l'Àfrica. La història està escrita pel mateix Hardy, el seu pare i Steven Knight ('Promeses de l'Est', 'Locke') i produïda per Ridley Scott. Al darrere, dues cadenes com FX i BBC, un segell de qualitat i estopa de la bona. No hi faltarà el fang, els ventallots i les conspiracions. Aparteu les criatures. Disponible a HBO Espanya.

The deuce

Torna David Simon i això ja de per si és una gran notícia. Després de 'Treme' denunciant les desigualtats arran del desastre de l'huracà Katrina a Nova Orleans i 'Show Me A Hero', narrant la història real d'un exalcalde de la ciutat de Yonkers, Simon viatja al passat per tractar un tema diametralment oposat: els inicis de la indústria pornogràfica a la Nova York dels anys 70. James Franco i Maggie Gyllenhaal seran els protagonistes i els encarregats d'entonar uns guions escrits per una 'writer's room' que ja ens va fer trempar amb 'The wire': David Simon, Richard Price i George Pelecanos. Data d'estrena encara per confirmar, s'especula a finals de la primavera.

Legion

Mentre tots esperem amb candeletes l'estrena de la tercera temporada de 'Fargo', de moment ens haurem de conformar amb 'Legion', la nova sèrie de Noah Hawley, que es puja al carro de l'univers "superherois". Haurem de veure com Hawley integra el seu segell i la seva finíssima ironia 'coeniana' en aquesta primera sèrie coproduïda per FX i Marvel. Pinta bé. Estrena el 8 de febrer a Estats Units. 

American gods

Una de les adaptacions de l'any. Basada en la novel·la homònima escrita per Neil Gaiman, un dels millors novel·listes de fantasia actual, la reinvenció en sèrie d''American gods' arriba de la mà de Bryan Fuller. Si ens fixem amb l'espectacular feina de cirurgià que Fuller ja va fer amb la seva versió d''Hannibal', no hem de tenir cap dubte a l'hora de confiar que 'American gods' estarà al nivell que toca. Tot això sense voler inflar el 'hype', que ja sabem què passa, eh Westworld?

La peste

La sèrie d'Alberto Rodríguez, guanyador d'un Goya a millor director per 'La isla mínima' i amb onze nominacions als Goya d'enguany per 'El hombre de las mil caras', serà una de les primeres produccions pròpies de Movistar+. Una aposta del canal per entrar dins de la batalla del contingut original. 'La peste' s'ambientarà el segle XVI a Sevilla i se centrarà tal com diu el seu creador en "una història de detectius que en el fons tracta sobre conflictes relacionats amb el poder, la política i la religió." Haurem d'esperar fins a la tardor del 2017. 

Curiositat: 'Emerald City'. Basada en les històries de 'El mago de Oz', no us recomanem aquesta sèrie per l'expectativa que pugui generar, sinó perquè part ha estat rodada al parc Güell, una bona localització on recrear la terra d'Oz.

Promeses: Durant el 2017 s'estrenaran 'Mindhunter', la sèrie que està fent David Fincher per Netflix amb Anna Torv ('Fringe') com a protagonista i 'Room 104', la nova sèrie dels germans Duplass per HBO.

Retorns

Twin Peaks

El retorn de l'any i probablement del segle (alaaaaa on vas). Ja estem comptant els dies que falten per tornar a escoltar a l'agent Cooper pronunciar la mítica frase "A damn fine cup of coffee". Els darrers rumors diuen que es farà una petita presentació de la sèrie a finals de gener al Festival de Sundance i també s'especulava que la data d'estrena serà el 30 d'abril, arran de la publicació d'aquesta foto. Finalment, Twin Peaks tornarà el 21 de maig. Per alleujerar l'espera us deixem aquest vídeo de David Lynch aka Agent Gordon Cole menjant-se el donut més transcendent de la història.

Sherlock

Després d'una tercera temporada una mica per sota del que s'esperava, torna la sèrie del Sherlock contemporani. Si ens fixem en el tràiler, veurem que el personatge interpretat per Benedict Cumberbacht s'allunya cada vegada més del referent Arthur Conan Doyle i s'aproxima més al de James Bond. La mescla pot acabar donant resultats de traca: misteri i acció a dojo. Disponible a Netflix.

El Ministerio del Tiempo

Costa de creure que a la sèrie espanyola del moment li costi tant renovar temporada rere temporada. Per sort nostra ho acaba fent cada any. La sèrie dels germans Olivares ha aconseguit una cosa que només acostuma a passar amb les sèries estrangeres. Crear un grup de seguidors fidels, anomenats 'ministéricos', que a banda de saber-s'ho tot sobre les trames i els personatges pressionen perquè la sèrie tiri endavant. Des d'aquí ens sumem a la iniciativa de mantenir el Ministerio viu, ja que és dels pocs ministeris que funcionen de veritat a Espanya. Ara es podrà veure internacionalment a Netflix i la tercera temporada s'estrenarà en el algun punt del 2017. 

Joc de trons

La darrera va ser la millor temporada de 'Joc de Trons' amb diferència. La que va reconciliar els no-gaire-fans de la sèrie (hola!) amb l'univers creat per G.R.R Martin. Una entrega rodona que ens va mantenir atrapats durant els deu capítols que va durar. Ara, aquesta última i setena temporada arribarà en dues tandes de set i sis capítols el 2017 i el 2018, per fer-nos patir una mica més. Preparin els desfibril·ladors.

Girls

La veu de la generació del 'postureo' acaba aquest any. Lena Dunham ha marcat tendència a les sèries mostrant una manera de fer comèdia molt basada en la factoria Judd Apatow, però impulsant un tipus de comèdia en femení que sense 'Girls' hagués estat difícil d'imaginar. Els que us quedeu orfes de Dunham no us perdeu el que està fent 'Broad city' o 'Inside Amy Schumer'. 

Girls
Girls

Curiositat: 'Homeland' torna el 2017 amb una sisena temporada. Però no només això. Showtime la renovat per dues temporades més. Visca les sèries xiclet (o no)!

Últimes notícies

    Publicitat